Wat kan een klein cadeautje een mens toch goed doen! Vanmiddag ging de bel. Ik verwachte niets, dus ging op mijn gemakje naar beneden. Toen ik de deur open deed stond daar Judith. Ze gaf me een cadeautje, ‘een beetje tijd voor mezelf’ zei de erbij! Toen ik weer boven was maakte ik het cadeautje open en zaten er deze twee tijdschriften in. Heerlijk leesvoer.
HOE LIEF IS DAT!!!

Dank je wel Judith voor dit Feel Good momentje…

X Geertje

Geertje

7 comments on “Een Klein Momentje Voor Mezelf…”

  1. Wat leuk dat ik op je blog sta! En fijn dat je ‘t leuk vond, dat was de bedoeling. Mijn lieve oma zei altijd: wie goed doet, goed ontmoet. Niet dat ik overigens iets terug verwacht hoor. Helaas is zij er niet meer, ik mis haar heel erg. …dus geniet ervan dat jij de jouwe nog wel hebt! En veel leesplezier!

    x

  2. Pingback: Fotodagboek #3Stay At Home Beauty | Stay At Home Beauty
  3. Pingback: Fotodagboek #3 | Stay At Home Beauty
  4. Pingback: Een kijkje in mijn leven... | Stay At Home Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *