Moederschap

Een Klein Momentje Voor Mezelf…

Wat kan een klein cadeautje een mens toch goed doen! Vanmiddag ging de bel. Ik verwachte niets, dus ging op mijn gemakje naar beneden. Toen ik de deur open deed stond daar Judith. Ze gaf me een cadeautje, ‘een beetje tijd voor mezelf’ zei de erbij! Toen ik weer boven was maakte ik het cadeautje open en zaten er deze twee tijdschriften in. Heerlijk leesvoer.
HOE LIEF IS DAT!!!

Dank je wel Judith voor dit Feel Good momentje…

X Geertje

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Reacties

 • Reply Judith Werner 18 november 2013 at 19:55

  Wat leuk dat ik op je blog sta! En fijn dat je ‘t leuk vond, dat was de bedoeling. Mijn lieve oma zei altijd: wie goed doet, goed ontmoet. Niet dat ik overigens iets terug verwacht hoor. Helaas is zij er niet meer, ik mis haar heel erg. …dus geniet ervan dat jij de jouwe nog wel hebt! En veel leesplezier!

  x

  • Reply Geertje 19 november 2013 at 16:06

   komt goed!
   xxxx

 • Reply Marjolein | A Spoonful of Dork 18 november 2013 at 21:51

  Wat ontzettend lief zeg! Fijn zulke mensen :)!

  x Marjo

  • Reply Geertje 19 november 2013 at 16:07

   Is inderdaad fijn lieve mensen om je heen te hebben!
   X

 • Reply Fotodagboek #3Stay At Home Beauty | Stay At Home Beauty 3 december 2013 at 18:39

  […] ‘s Middags stond vriendin Judith aan de deur met een cadeautje. Super lief. Lees hier meer […]

 • Reply Fotodagboek #3 | Stay At Home Beauty 6 december 2013 at 10:25

  […] ‘s Middags stond vriendin Judith aan de deur met een cadeautje. Super lief. Lees hier meer […]

 • Reply Een kijkje in mijn leven... | Stay At Home Beauty 6 december 2013 at 10:29

  […] ‘s Middags stond vriendin Judith aan de deur met een cadeautje. Super lief. Lees hier meer […]

 • Plaats Een Reactie